Hopus

ref_hopus

12,38 lei

De culoare auriu intens prezinta o frumoasa spuma alba, onctuoasa si stabila. Drojdia de refermentare prezenta pe fundul sticlei se detaseaza ca un praf, delectandu-i pe amatorii de acest tip de bere.

Mai multe detalii

135 Produse

In stoc

Adauga in wishlist

Alcool 8.3 %
Volum 33 cl
Culoare Blonda
Tip Ale
Origine Belgia
Stil Belgian Strong Ale
Producator Brasserie Lefebvre

Despre Hopus

In elaborarea Hopusului maestrul berar s-a focalizat pe selectionarea hameiului, cu respectarea atenta a traditiei de brasare belgiana. Dupa 2 ani de cercetari, 5 tipuri de hamei s-au remarcat prin calitatile lor gustative.

Degustarea Hopusului incepe odata cu desfacerea sticlei (si chiar despre asta este vorba, despre desfacere si nu decapsulare). Deschiderea manuala nu e ceva obisnuit, ea reprezinta o reala invitatie la degustare si stimuleaza papilele olfactive ale amatorilor de beri de calitate. De culoare auriu intens prezinta o frumoasa spuma alba, onctuoasa si stabila. Drojdia de refermentare prezenta pe fundul sticlei se detaseaza ca un praf, delectandu-i pe amatorii de acest tip de bere.

Descrierea berii Hopus

Inca de la prima adulmecare, aromele de hamei si de fermentatie inalta nu mai lasa loc de indoieli: suntem cu adevarat in prezenta unei beri tari si amare, tipica regiunii de origine. Aceasta senzatie este accentuata de o puternica doza de bioxid de carbon care-i confera o forta deosebita. Atacul este franc, cu o senzatie directa de amareala, insotita de un intreg festival de arome de hamei. In gura, aroma oferita de fermentatia inalta si savoarea maltului reechilibreaza perfect atacul, fara a-l ascunde. Degustatorul este astfel pregatit pentru lovitura de gratie: gustul amar de la final. A califica aceasta bere ca fiind puternica inseamna a o subestima: este tenace fara a deranja, puternica fara a dezgusta, eleganta fara a fi opulenta, pe scurt, o pregatire perfecta pentru urmatoare sorbitura!

Nu sunt comentarii momentan.

Adauga un comentariu

Hopus

Hopus

De culoare auriu intens prezinta o frumoasa spuma alba, onctuoasa si stabila. Drojdia de refermentare prezenta pe fundul sticlei se detaseaza ca un praf, delectandu-i pe amatorii de acest tip de bere.

Adauga un comentariu

Oferte speciale

Dark Island
13,44 lei 15,81 lei -15%
Raven Ale
12,65 lei 15,81 lei -20%

Produse vizualizate