Dark Island Reserve

ref_dark_island_reserve

98,00 lei

Sticla de 75 cl care are un grad de alcool de 10% alcool denota clar faptul ca aceasta bere este conceputa pentru degustare.

Mai multe detalii

25 Produse

In stoc

Adauga in wishlist

Alcool 10 %
Volum 75 cl
Culoare Neagra
Tip Ale
Origine Scotia
Stil Barley Wine
Producator Brewery Orkney

Dark Island Reserve are un grad de alcool de 10% alcool si denota clar faptul ca aceasta bere este conceputa pentru degustare.

Ca o nota speciala asupra acestei beri de colectie, fiecare sticla este imbuteliata la mana si etichetata cu numar, iar eticheta este semnata de maestrul berar Andrew Fulton.

Un Ale extraordinar obtinut dupa o fermentatie lenta, ulterior berea este maturata in butoaie de stejar care au fost folosite initial pentru invechirea whisky-ului.

O bere extraordinara pentru degustare si foarte potrivita pentru un cadou, un produs cu adevarat de exceptie.

Culoare: brun intens, cu reflexii rosiatice specifice vinului negru.

Aroma: arome clasice de malt prajit,ciocolata neagra,caramel si smochine.

Gustul este complex cu note pregnante de condimente, vanilie si portocala.

Final de whisky.

Berea scotiana Dark Island Reserve - premii 2011 - World Best Dark Ale la competitia internationala WBA. 2011 - Europe Best Strong Dark Ale la competitia internationala WBA.

Despre Orkney Brewery

Beraria scotiana Orkney este amplasata pe linistita insula Orkney (in nordul Marii Britanii)

Cultura traditionala de fabricare a berii a fost pastrata pina astazi, fapt ce a condus de-a lungul timpului la obtinerea berii in conditii perfecte de gust si calitate.

Aceasta traditie, respectata cu strictete, a fost rasplatita prin numeroase premii internationale pentru berile Orkney, atat pentru berile imbuteliate, cat si cele tinute in butoaie de lemn.

Progresul realizat si dezvoltarea curenta a fabricii a avut drept efect prezenta berilor Orkney in SUA, Japonia si Europa. 

Nu sunt comentarii momentan.

Adauga un comentariu

Dark Island Reserve

Dark Island Reserve

Sticla de 75 cl care are un grad de alcool de 10% alcool denota clar faptul ca aceasta bere este conceputa pentru degustare.

Adauga un comentariu

Produse vizualizate

Alte produse

Anterior