Adriaen Brouwer Dark Gold 75
  • Adriaen Brouwer Dark Gold 75

Adriaen Brouwer Dark Gold 75

Brasserie Roman
Belgia Belgian Abbey
Bruna 75 cl 6.5 %
24,44 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc


Cu acest produs castigi 2 puncte de loialitate


Adriaen Brouwer Dark Gold este o bere bruna veritabila din regiunea Oudenaarde.

O bere de mare clasa unde regasim rafinamentul si arta pretioasa a maestrilor berari, cu siguranta o bere cu savoare fina si pura.

Usor acidulata, spuma cremoasa de culoare bej, bun echilibru intre maltul caramel si alcool.

Note de lemn dulce, fructe si zahar candi.

Numele Adriaen Brouwer se refera la pictorul nascut un anul 1605 la Oudenaarde.

Adriaen Brouwer a avut o viata tumultuoasa, unde berea nu putea lipsi din cotidian.

Cu ocazia concursului anual desfasurat la Nuremberg ’European Beer Star Awards 2010’, un juriu compus din 88 experti independenti si internationali au atribuit medalia de aur acestui produs Adriaen Brouwer Dark Gold la categoria Belgian Style Strong Ale.

Despre Brasserie Roman

Istoria fabricii de bere incepe,oficial,in 1545. Fabrica era situata pe ruta care facea legatura intre Cologne si Dunkerque. Pe aceasta ruta exista un popas numit "De Clocke" unde calatorii puteau sa se odihneasca si sa faca comert. Acest popas avea in plus o ferma,o moara ,o maltarie si bineintels o berarie. Totul era condus de Justius Roman. In 1927, fabrica de bere a capatat forma juridica de societate anonima. In 1930,o noua fabrica a fost construita si incepand cu acea perioada vanzarile au crescut constant.

Incepand cu 1983 incepe productia berilor de fermentatie inalta si refermentate in sticla. In 1990 are loc lansarea noilor beri de Abatie: Ename Double et Triple. In 1998 a fost adaugata si Ename Blonde. Fabrica de bere Roman produce si comercializeaza o intreaga gama de beri belgiene fiecre produsa in urma unui proces specific si artizanal.

Asocieri meniu

Adriaen Brouwer Dark Gold este o bere bruna veritabila din regiunea Oudenaarde. O bere de mare clasa unde regasim rafinamentul si arta pretioasa a maestrilor berari, cu siguranta o bere cu savoare fina si pura.

Fisa tehnica

Alcool
6.5 %
Volum
75 cl
Culoare
Bruna
Tipul Berii
Ale
Origine
Belgia
Stilul berii
Belgian Abbey

Iti mai recomandam si...