Silly Sour
  • Silly Sour

Silly Sour

Brasserie de Silly
Belgia Sour Red
Bruna 33 cl 5.5 %
9,67 RON
Nu sunt suficiente produse in stoc


No reward points for this product.


Despre Brasserie de Silly

In secolul trecut, marile ferme din Hainaut fabricau orzul si hameiul necesar pentru fabricile de bere. Silly este un sat situat in triunghiul Ath, Enghien, Soignies, care este traversat de raul Sylle; fabrica de bere a fost fondata in 1850 si este condusa de a 5-a generatie.

Din 1947, Brasserie Silly are ca activitate principala productia de beri de fermentare inalta. Citiva ani mai tirziu, in 1950, beraria isi creaza deja o retea de baruri si incepe productia pentru berea de fermentatie joasa (bere Pils).

1975 este anul in care Brasserie de Silly reuseste sa cumpere Tennstedt Decroes si astfel isi adauga portofoliului produsele marcii Double Enghien: produse lager si brown ale.

1990 a fost anul in care a fost creata propria bere de culoare alba, Blanche Tijte care, impreuna cu Saisson de Silly, Double Enghien si Divine, contribuie la cresterea si dezvoltarea acestei fabrici independente.

Dar totul nu s-a oprit aici! Eforturile sustinute si inspiratia celor implicati s-au concretizat in realizarea unei beri speciale, o bere alba cu aroma de grepfruit roz denumita Pink Killer, o reala promisiune pentru viitor.

Asocieri meniu

Silly Sour

Fisa tehnica

Alcool
5.5 %
Volum
33 cl
Culoare
Bruna
Tipul Berii
Ale
Origine
Belgia
Stilul berii
Sour Red

Iti mai recomandam si...