Modalitati de plata

Plata se poate face de catre cumparator prin plata online cu cardul sau in numerar la livrare. Platile online sunt procesate via Librapay. Preturile afisate in magazinul online www.beeracademy.ro includ TVA. Aceste preturi sunt destinate persoanelor private. In cazul in care sunteti reprezentati firme (persoane juridice) si doriti sa achizitionati produsele noastre pentru revanzare, va rugam sa ne contactati pentru oferta.

Modalitati de livrare

Produsele disponibile pe www.BeerAcademy.ro pot fi ridicate de la adresa Calea Vitan, Nr 242, Sector 3, CP 031310, Bucuresti, se livreaza la domiciliul cumparatorului prin curier sau alte metode alternative alese de cumparator.

La solicitarea expresa a clientilor pentru expeditia prin curierat, termenul de livrare si costul de transport depinde de curierul rapid, insa se incadreaza de obicei in maximum 2 zile lucratoare; costul transportului este platit de Client, in mod direct, firmei de curierat. Pentru curierat, S.C. TOP BEVERAGE GROUP srl lucreaza in parteneriat cu DPD.

Costul de transport:

Costul transportului se adauga la valoarea "Total cos".

Posibilitatea de a returna produsele

La receptionarea comenzii cumparatorul are obligatia de a verifica produsele din punctul de vedere al integritatii, cantitatii si pretului avand posibilitatea de a refuza produsele necorespunzatoare. Produsele returnate vor fi scazute din factura sau inlocuite, conform cerintelor cumparatorului. In cazul reclamatiilor ulterioare receptionarii marfii, produsele vor putea fi returnate doar pe cheltuiala cumparatorului. In cazul in care produsele comandate nu v-au fost livrate sau in cazul in care aveti orice alte nemultumiri legate de produsele livrate va rugam sa ne contactati la tel. 0722 89 43 56 / 021 340 03 32 sau pe email la office [at] beeracademy.ro.