1. TERMENI SI CONDITII

BEER ACADEMY – este denumirea comerciala a S.C. TOP BEVEREGE GROUP S.R.L. persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti:  Str. Calea Vitan,Nr.242,Corp C,Etaj 2,Sector 3 avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/6220/2011 cod unic de inregistrare fiscala RO 28517610

Vanzator – Beer Academy

Cumparator – persoana fizica/persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un cont in site si efectueaza o comanda.

Client – persoana fizica/persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Beer Academy (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Beer Academy si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe  site, care, prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Cont – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in site (comenzi, facturi fiscale, bunuri, etc)

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri si servicii de pe site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.

Contract – contractul comercial este un acord de voinţă între părţile participante la un raport comercial, acord prin care se creează, se modificiă sau se se stinge un raport juridic comercial

Continut

•    Toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament  electronic.
•    Continutul oricarui e-mail trimis cumparatorilor de catre vanzator prin mijloace electronice sau orice alt mijloc de comunicare disponibil.
•    Orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al vanzatorului, cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta.
•    Informatii legate de bunurile, serviciile sau tarifele practicate de vanzator intr-o anumita perioada.
•    Informatii legate de bunurile, serviciile sau tarifele practicate de catre un tert cu care vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada.
•    Date referitoare la vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra bunurilor, serviciilor sau a promotiilor desfasurate de vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui bun sau serviciu de catre Beer Academy, cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

Puncte de loialitate - Beer Academy ofera un program de loailitate pentru clientii fideli. Astfel, pentru fiecare comanda livrata cu success se acorda puncte de loialitate. 1 punct de loialitate valoreaza 1 RON. La fiecare 20 RON cheltuiti pe website se acorda 1 punct de loialitate. Punctele de loialitate sunt valabile 360 zile de la data dobandirii. Nu oferim puncte de loialitate pentru produsele romanesti!

LibraPay - serviciul de plata prestat de catre procesatorul de plati integrat in site, pus la dispozitia clientilor, utilizatorilor si cumparatorilor prin intermediul site-ului in vederea efectuarii unei plati cu cardul on-line.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

2.3. Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor sau serviciilor din comanda. Daca modifica cantitatea de bunuri sau servicii din comanda  va anunta cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii.

3.  POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei comenzii ii este permis oricarui client/cumparator.

Pentru motive justificate Beer Academy isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/cumparatorului in vederea efectuarii unei comenzi sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii clientului/cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea aduce prejudicii in vreun fel pentru Beer Academy.

In oricare dintre aceste cazuri, clientul/cumparatorul se poate adresa catre Beer Academy pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea Contact din site.

3.3. Toate tarifele aferente bunurilor si serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A 

3.4. In cazul platilor online vanzatorul nu este si nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai cumparatorul.

3.5. Toate informatiile folosite pentru descrierea bunurilor si serviciilor disponibile pe site (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

4.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Beer Academy, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

4.2. Clientului/cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea sau altfel alterarea, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Beer Academy, includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Beer Academy asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al Beer Academy.

4.3. Orice continut la care clientul/cumparatorul are si obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta documentului, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Beer Academy si acesta si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Beer Academy cu referire la acel continut.

4.4. Clientul/cumparatorul poate copia, transfera sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile documentului. 

4.5. In cazul in care Beer Academy confera clientului/cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care clientul/cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord.

4.6. Niciun continut transmis catre client sau cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Beer Academy sau al angajatului Beer Academy.

5. COMANDA

5.1. Clientul/cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea bunurilor sau serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un bun sau un serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui bun sau serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a bunului sau serviciului. 

5.2. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

5.3. Prin finalizarea comenzii, cumparatorul consimte ca vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil, agreat de vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului. 

5.4. Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
   5.4.1. Neacceptarea de catre banca emitenta a cardului cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online.
   5.4.2. Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Beer Academy in cazul platii online.
   5.4.3. Datele furnizate de catre client/cumparator, pe site sunt incomplete sau incorecte. 

5.5. In cazul in care clientul/cumparatorul solicita returnarea produselor in cadrul termenului legal de returnare din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retragere din contract.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
   5.5.1. Pentru comenzile achitate cu card online - prin restituire in contul din care a fost efectuata plata.
   5.5.2. Pentru comenzile achitate cu o.p./ramburs/transfer/ card bancar - prin virament bancar.

   5.6.3. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate. 

6. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

6.1.5. Furnizarea de bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid.
6.1.6. Furnizarea de bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de cumparator.
6.1.7. Furnizarea de bunuri care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.7. CONFIDENTIALITATE

7.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre cumparator/client, vanzatorului, vor ramane in proprietatea vanzatorului si nu vor fi transmise catre terti.

Pentru mai multe detalii despre confidentialitate, va rugam consultati politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal.

   

8. PUBLICITATE

8.1. Newsletterele Beer Academy sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Beer Academy. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

8.2. In momentul in care, clientul isi creaza un cont pe site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de newslettere.

8.3. Renuntarea la primirea newslettere-lor de catre client sau cumparator se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newsletter.

8.4. Renuntarea la primirea newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.

9. FACTURARE – PLATA

9.1. Preturile bunurilor si serviciilor afisate in cadrul site-ului www.beeracademy.ro sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

9.2. Pretul, modalitatea de plata sunt specificate in fiecare comanda.Vanzatorul, va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

9.3. Vanzatorul va transmite cumparatorului factura aferenta comenzii ce contine bunuri sau servicii vandute de Beer Academy.

9.4. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente comenzii, cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei comenzi, existente in cont.

9.5. Prin aceasta modalitate de comunicare cumparatorul, accesand contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de Beer Academy, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste. 

9.6. Prin trimiterea comenzii, cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Beer Academy in contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in contul sau.

9.7. Plata oline se face prin intermediul procesatorlui autorizat 3D-Secure: Mobilpay.Plata prin Mobilpay este o modalitate rapida de plata on-line cu cardul.                                                                            

9.8. Optiunea pentru plata Mobilpay poate fi selectata la momentul selectarii platii bunurilor aflate in cosul de cumparaturi la pasul "Metoda de plata", in urma crearii contului.                                                      

9.9.Datele cardului de plata ale clientului/ utilizatorului/ cumparatorului nu vor fi accesibile Beer Academy si nici nu vor fi stocate de catre de Beer Academy sau de catre procesatorul de plati integrat in site, ci doar de catre institutia de autorizare a tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate clientul/ utilizatorul/ cumparatorul va fi informat, anterior introducerii.                                                                

9.10. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii tranzactiilor, la inregistrarea comenzii, cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.                                                                                       

9.11. Pentru motive de securitate a tranzactiilor clientul/utilizatorul/cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile.Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (sa contina cel putin 10 caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).                                                    

9.12. Clientul/utilizatorul/cumparatorul poate introduce datele mai multor carduri de plata pe care le detine, pentru care se poate activa optiunea de plata Mobilpay.10.  LIVRAREA BUNURILOR

10.1. Vanzatorul se obliga sa livreze bunurile in sistem de curierat door-to-door catre cumparator, conform optiunii clientului.

10.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

10.3. Vanzatorul va efectua livrarea bunurilor si serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

10.4. Costul transportului  calculat in cosul de cumparaturi este informativ si poate suferi modificari in functie de greutatea ambalajului de protectie dar si de distanta fata de depozitele firmei de curierat, pentru care aceasta poate percepe taxe suplimentare. Inainte de expedierea coletului operatorul va comunica cumparatorului/utilizatorului/clientului costul final al comenzii (inclusiv transportul)

 

11. GARANTII

11.1. Toate bunurile comercializate de catre Beer Academy, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

 

12. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea cumparatorului in locatia indicata in comanda (prin livrare se intelege – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul vanzatorului).

 

13. RASPUNDERE

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al utilizarii necorespunzatoare a bunurilor sau serviciilor dupa livrare.

Prin crearea si utilizarea contului, clientul/utilizatorul/cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul contului sau.

Prin crearea contului/utilizarea continutului/plasarea comenzilor, clientul/utilizatorul/cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc termenii si conditiile site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul site-ului, existenta la data crearii contului/utilizarii continutului sau la data plasarii comenzii.

Ulterior crearii contului, utilizarea continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra termenilor si conditiilor site-ului si a versiunilor actualizate ale termenilor si conditiilor site-ului.

Termenii si conditiile site-ului pot fi modificati oricand de catre Beer Academy.Acceptarea termenilor si conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din site, prin trimiterea comenzii sau prin efectuarea unei plati online.

 

14.INSCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

Inscrierea de review-uri, comentarii, intrebari si raspunsuri se poate face, de catre utilizatori/ clienti/ cumparatori, in sectiunile “Intrebarile si raspunsurile clientilor” si “review-uri”.

Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs sau serviciu.

In momentul inregistrarii unui anumit review/comentariu/intrebare/raspuns pe site, utilizatorii /clientii / cumparatorii acorda vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare utilizator/client/cumparator, in momentul inscrierii de review/comentariu/intrebare/raspuns in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

 1.         Sa faca referiri doar la caracteristici sau modul de utilizare al unui anumit produs sau serviciu, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale) sau informatii care tin de modul desfasurarii comenzii.
 2.        Sa foloseasca doar limba romana. Sunt permise si cuvintele sau expresiile care, desi nu sunt considerate romanesti, sunt de larga utilizare in toate mediile referitoare la domeniul respectiv.
 3.         Sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt utilizator/client/cumparator.
 4.        Sa se asigure de incadrarea corecta a continutului introdus pe site astfel incat orice intrebare va fi inscrisa in sectiunea “intrebarile si raspunsurile clientilor”, si orice review va fi inscris in sectiunea “review-uri”.
 5.        Sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate.
 6.          Sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit  produs sau serviciu de pe site fara a face referire catre alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii.
 7.         Sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume sau prenume) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale.
 8.        Sa nu inscrie informatii sau detalii despre url-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si vanzatorul.
 9.          Sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre  vanzator sau sa inscrie review-uri/comentarii/intrebari/raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara.
 10.          Sa nu utilizeze review-ul/comentariul/intrebarea/raspunsul ca mijloc de comunicare cu vanzatorul, in acest sens se vor folosi datele de contact ale vanzatorului inscrise pe site.

Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui review, utilizatorul/clientul/cumparatorul va adauga si un rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent.

Review-urile, impreuna cu rating-urile corespunzatoare  lor, vor influenta rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care apare intre paranteze langa titlul acestora. Astfel, un review insotit de un rating mare duce la o crestere a rating-ului general, iar un review insotit de un rating mic duce la o scadere a  rating-ului general.

Utilizatorii/clientii/cumparatorii care inscriu review-uri si ataseaza fisiere foto sau video vor respecta urmatoarele reguli :

 1. Fisierele incarcate  vor contine imagini sau videoclipuri  care se refera  la produsul sau serviciul pentru care se scrie review-ul, asigurandu-se ca fisierele incarcate respecta drepturile de autor.
 2. Fisierele incarcate nu vor contine violenta, continut pentru adulti, limbaj licentios  sau alt continut care ofenseaza o persoana, un grup pe baza rasei sau a originii etnice, a religiei, a handicapului, a sexului, a varstei, a statutului de veteran, a orientarii sexuale sau politice.
 3. Fisierele incarcate nu vor contine informatii legate de alte persoane.
 4. Fisierele incarcate nu vor contine url-uri sau watermark-uri catre site-uri ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca vanzatorul.

 

Cand un review/comentariu/intrebare sau raspuns este semnalat de catre un utilizator/client/cumparator ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre vanzator pentru a determina daca incalca termenii si conditiile din site. Textele, fotografiile sau videoclipurile introduse sunt eliminate din site numai dupa examinarea acestora de catre vanzator.

In cazul in care  vanzatorul constata incalcarea termenelor si conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea utilizatorului/clientului/cumparatorului de a inscrie review-uri/ comentarii /intrebari sau raspunsuri in sectiunile “intrebari si raspunsuri ale clientilor” si “review-uri”.

15. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

15.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Beer Academy are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

15.2. Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia contului lor, informarea  cumparatorilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea  bunurilor si serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a  bunurilor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  clientului/cumparatorului.

15.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de cont sau de comanda, cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Beer Academy si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial sau temporar de catre Beer Academy si colaboratorii acestora pentru desfasurarea sau derularea de catre Beer Academy si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi: activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media. De asemenea, cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale pot fi transferate (cedate) de catre Beer Academy, colaboratorilor sai.

15.4. Prin citirea documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

15.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa : Str. Calea Vitan, Nr.242, Corp C, Etaj 2, Sector 3, Bucuresti  in atentia S.C. Top Beverage Group S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
15.5.1. Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte.

15.5.2. Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 

15.6. Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

16. LINK-URI CATRE ALTE SITE-URI

Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre S.C. TOP BEVERAGE GROUP S.R.L. a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri. Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele site-uri. Clientul accepta starea de fapt ca S.C. TOP BEVERAGE GROUP S.R.L. nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu isi asuma nici o obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora. Utilizatorul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

 

17. FORTA MAJORA

17.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

17.2.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

18. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Beer Academy si Clienti/Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.