Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Beer Academy are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor/cumparatorilor privind situatia contului lor, informarea  cumparatorilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea  bunurilor si serviciilor oferite, activitatii comerciale, de promovare a  bunurilor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul  clientului/cumparatorului.

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont sau de comanda, cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Beer Academy si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial sau temporar de catre Beer Academy si colaboratorii acestora pentru desfasurarea sau derularea de catre Beer Academy si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi: activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media. De asemenea, cumparatorul isi da acordul expres si neechivoc ca aceste date personale pot fi transferate (cedate) de catre Beer Academy, colaboratorilor sai.

Prin citirea documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa : Str. Calea Vitan, Nr.242, Corp C, Etaj 2, Sector 3, Bucuresti  in atentia S.C. Top Beverage Group S.R.L., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte.

Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 

Informatiile cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.