Ebulum
  • Ebulum

Ebulum

Brewery Williams Brothers
Scotia Traditional Ale
Neagra 33 cl 6.5 %
9,70 RON
Ultimele produse in stoc

No reward points for this product.


Despre berea scotiana Ebulum
Cunoscut ca soc ALE, acest tip de bere scotiana face parte din traditiile celtice deoarece a fost introdusa de druizii galezi in secolul 9 in timpul festivalului de toamna.

Reteta acestei beri a fost luata dintr-o scriere din secolul XVI, fiind o bautura specifica in regiunea Scottish Highlands.

Este preparata cu orz si malt Ciocolata, apoi infuzat cu boabe de soc pentru a oferi un gust bogat, fructat cu o aroma puternica de hamei si in concluzie amara.

Descrierea berii scotiene Ebulum
Berea scotiana Ebulum are in compozitie ingrediente speciale : Maris Otter, Malt de ovaz, Malt de orz, Malt de grau, Malt Ciocolata, hamei First Gold.

Pentru a contura specificul acestei beri deosebite au fost adaugate boabe de soc si bogmyrtal.

Culoare neagra.

Aroma/miros de ciocolata, cafea, fructe de padure, malt prajit.

Gust complet, malt prajit, amarui, flori de soc.

Despre Williams Bros
Beraria Williams Bros si-a inceput activitatea intr-o locatie modesta din Glasgow, fiind o berarie mica de familie cu magazin de desfacere a produselor proprii. Inca de la inceputuri, afacerea a avut un caracter puternic marcat de entuziasmul si pasiunea celor implicati.

In 2004, au preluat Forth Brewery din Kellibank, Alloa, locatie in care isi desfasoara activitatea si astazi. Aceasta locatie este cunoscuta ca vechea capitala a berarilor din Scotia.

Asocieri meniu

Berea scotiana Ebulum are in compozitie ingredienta speciale : Maris Otter, Malt de ovaz, Malt de orz, Malt de grau, Malt Ciocolata, hamei First Gold.

Fisa tehnica

Alcool
6.5 %
Volum
33 cl
Culoare
Neagra
Tipul Berii
Ale
Origine
Scotia
Stilul berii
Traditional Ale

Iti mai recomandam si...